Revolution Reloaded Iconic Fever Palette - Ревю

by - април 10, 2019


Здравейте, момичета!

В този мрачен ден съм решила да ви покажа нещо цветно - палитрата Revolution Reloaded Iconic Fever Palette  като по-долу в текста ще прочетете мнението ми за нея, малко суотчове както и една идея за грим. 
Цветовете в тази палитра са много "мой", в топлата гама и мисля, че е перфектна за лятото. А аз мога само да се радвам, че имам приятелки, които знаят с какво могат да ме изненадат наистина приятно <3


Revolution Reloaded Iconic Fever Palette както споменах е палитра, която е изцяло в топлата гама. Палитрата е част от Reloaded серията на Revolution, като освен нея се сещам поне за още 8 варианта в различни цветови комбинации.

Revolution Reloaded Iconic Fever Palette идва в пластмасова опаковка, която се затваря стабилно и дори се отваря малко трудно. Няма огледало, което според мен е удачно да присъства,защото сама по себе си тази палитра е изключително удобна за пътуване и би ви била абсолютно достатъчна за направата на дневен или вечерен грим.

Палитрите на Revolution вече могат да се открият в доста български сайтове, като в момента се сещам за Pink Panda и Notino.


Най-хубавото при тези палитри е,че цената им е под 15 лева, а за тази цена получавате 15 цвята, всеки от които с количество от 1.1гр. 
Даже като я видях за първи път се учудих малко, защото сенките изглеждат много по-големи от останалите, които имам.


Цветовете в палитрата нямат собствени имена, което малко ще затрудни обяснението на цветовете и суотчовете от моя страна, но не е чак такъв голям проблем. 

На няколко места прочетох, че Revolution Reloaded Iconic Fever Palette се води двойник на палитрата Urban Decay Naked Heat, която нямам за да направя сравнение, но като разглеждах снимки в Google открих наистина доста прилики в повечето цветове.


Цветовете в палитрата нямат някаква логическа подредба според мен. От всички 15 цвята поместени в нея имаме 9 матови, 5 металика и един, който бих описала като такъв със сатенен финиш.
Матовите цветове са добре пигментирани, има леко разпрашване при някои от тях, но като цяло нанасянето им е много лесно, а и преливането също.
Металическите цветове са още по-силно пигментирани и нанесени с пръст са най-интензивни върху клепача, като иам вариант да се нанасят и с мокра четка, но тогава стават ронливи. 


Но нека разгледаме и цветовете един по един като започвам от ляво на дясно.

1. Най-тъмния цвят в палитрата е дълбок кафяв металик със златисти отблясъци. Много пигментиран, лесно се работи с него.

2. Следващия цвят е топъл кафяв мат с червеникав отенък. От всички матови цветове, този се представя най-зле - трудно се прелива, става на петна и не е особено пигментиран.

3. Ръждив, тъмно-червен матов цвят, който е една идея по-наситен и лесен за нанасяне и преливане от предишния.

4. Топъл матов какаов цвят, който е перфектен за сгъвката на окото и преливане. Цвета е наситен и лесен за нанасяне.

5. Ярък оранжев мат, който е свежо допълнение към останалите цветове в палитрата. Добре пигментиран и лесен за преливане.

6. Розово-оранжев металик, който е добре пигментиран, но има още какво да се желае. При нанасяне с пръст трябва да повторите за да се прояви напълно.

7. Наситен меден металик, който е супер пигментиран. На суотча съм минала само един път с пръста, по същия начин се държи и върху клепача при нанасяне. Малко е ронлив.

8. Медено-червен матов цвят с отлична пигментация, лесен за преливане и нанасяне.

9. Цвета е много подобен на 7, но е малко по-светъл и малко по-слабо пигментиран. Тук преобладава оранжевия нюанс.

10. Най-странния цвят от всички - типична охра и ми напомня на цвят горчица в много светъл отенък. Цвета е матов, добре пигментиран, леко се разпрашва.

11. Един от любимите ми цветове. Заедно със следващите два цвята може да се използва за преливащ цвят, както и по целия клепач за всекидневието. Цвета е матов беж, който е добре пигментиран и се работи лесно с него.

12. Малко по-светъл от предишния, отново матов. Разпрашва се, но дава добра наситеност.

13. С този цвят си изравнявам цвета на клепача, преди да започна да нанасям други цветове. Цвета е матов, светъл бежов. Отново има разпрашване, но е добре пигментиран.

14. Този цвят ми е трудно да опиша - може би слонова кост с перлен/ сатенен финиш. Използвам го под веждата за озаряване. Не е много наситен обаче и трябва доста да го наслоявате.

15. И накрая един цвят шампанско, с преобладаващо златно в него. Идеален е за вътрешния ъгъл на окото. С него не се разбираме, много трудно се проявява цвета и се вади с четката, освен това е и ронлив.

И една бърза идея за грим (или не толкова бърза) от мен. В случая съм използвала 2, 4, 7, 8, 12, 13, 14,и 15. 
В интерес на истината останах доста впечатлена от тази палитра. Отдавна бях хвърлила око на тази серия на Revolution и се радвам, че очакванията ми се оправдаха. 

За цена под 15 лева мисля, че няма какво повече да се желае - повечето цветове са много добре пигментирани и се работи много лесно с тях. Има разпрашване, но не смятам, че е толкова силно, че да подразни някой. 

Цветовете се комбинират много добре помежду си и мисля, че за всички фенове на топлите грим-визии тази палитра ще е отлично попадение.You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥