Trend It Up Camou Concealer - Ревю

by - април 29, 2019


Здравейте, бютита!

Надявам сте да сте изкарали чудесни празници, да не сте преяли и козунаците ви да са се получили :)

След като си обявих дните около Великден за дни без социални мрежи е време да вляза в стария график. Миналата седмица някои от вас поискаха да видят ревю на Trend It Up Camou Concealer и днес ще можете да прочетете мнението ми на кратко за него.


Trend It Up Camou Concealer е част от Camou серията на Trend It Up. Аз имам и ФДТ-ена и мога спокойно да кажа, че е един от любимите ми (ревю на ФДТ-ена можете да видите тук). Коректора подобно на ФДТ-ена обещава пълно покритие на тъмните кръгове и несъвършенствата. Цената му е около 6 лева. Може да бъде намерен в ДМ.


Опаковката на коректора е стандартна, снабден е с апликатор, който не е гигантски както е модерно сега.
По спомен се предлагаха три цвята, като моя мисля, че е най-светлия. Цвета за мен е с неутрален подтон - нито жълтее, нито е розов.


Като казах цвят - коректора не оксидира и не си променя цвета през деня. Като консистенция е малко по-гъстичък, подобно на всички покривни коректори. Нанасянето и преливането са лесни, не засъхва бързо и може да се наслоява. Като покритие много ми харесва, наистина прикрива всичко, но за съжаление няма да видите точно днес снимки преди/след, защото съм забравила да го сложа в багажа ми. При първа възможност ще има update със снимки тук и в Инстаграм. Не мога да кажа, че е лек коректор, не и колкото този на Bell, за който ви разказах в предишното ревю. Но все пак е силно покривен и няма как да очаквам да изглежда толкова естествено.

Не мога да не отбележа факта, че се врязва в линиите под очите и на клепача, но ако се фиксира с пудра веднага през деня не мърда и не се врязва, не подчертава сухи участъци и кожата не изглежда състарена. Все пак мисля, че не е удачен избор за много суха околоочна зона и ако сте с такава и искате да го пробвате задължително трябва добре да хидратирате преди това.

За мен Trend It Up Camou Concealer е поредния добър дрогериен коректор, който си заслужава вниманието, защото има отлично покритие и добра трайност върху лицето, без да се окислява и врязва през деня.
You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥