Balea Sun Dance Teint Autobronzant-Spray - Ревю

by - май 15, 2019


Здравейте, момичета!

Лятото чука на вратата ни, макар и да не се усеща по температурите навън. Все пак всяка година по това време започваме да се замисляме за тена и загара на кожата ни и аз обикновено вадя автобронзантите. Тази година реших да изневеря на любимия ми автобронзиращ лосион на Dove (ревю можете да видите тук) и да пробвам нещо по-различно. Спрях се на спрея Balea Sun Dance Teint Autobronzant-Spray, за който ще ви разкажа на кратко днес.


Balea Sun Dance Teint Autobronzant-Spray е автобронзат за тяло, който идва под формата на аерозолен спрей. Количеството му е 150 мл, цената беше под 5 лева и можете да го откриете в ДМ. Между другото в ДМ са заредили доста нови продукти за изкуствен тен, които ще тествам в скоро време, защото наистина съм много любопитна дали са добри.

До сега винаги съм залагала на лосиони за изкуствен тен. Страх ме е малко от аерозолите, защото знам, че не разпределят равномерно продукта по кожата и можете да станете на петна и черти. И с този има такъв риск и няма да го крия - и при мен беше неравномерно първият път.
Но начина, по който го нанасях след това ми спести такива главоболия.

Първо ексфолирам кожата добре под душа. След това задължително нанасям олио или лосион за тяло. След като попие добре в кожата пръскам от разстояние поне 20см върху тялото. Пръскам на участъци - първо ръцете. След като напръскам, макар и по описание да пише, че изсъхва бързо и не е нужно разнасяне като при лосионите, аз го правя - разнасям хубаво по кожата точно за да стане равномерно. Спрея наистина засъхва много бързо и ако пръскате директно върху кожата без да нанесете лосион или олио е почти сигурно, че няма да успеете да го разнесете. Правя същото и с останалата част от тялото ми. След като попие се обличам и не съм видяла да цапа дрехите, но има такава вероятност, така че имайте го едно на ум. 


Като цвят - при мен се получи приятен цвят, но определено по-скоро бие към оранжево отколкото към онова така приятно какаово, към което всички се стремим. 
След първото нанасяне трябваха около 20 минути цвета да се появи, като беше доста лек, но все пак забележим. След 2-3 нанасяния цвета става още по-наситен. Издържа до 2-3 измивания и изчезва, като при мен изчезва на петна, което не ми допада особено. 
Освен това се получава едно неприятно струпване на цвят в зоната около китката при мен, което не изглежда много приятно.
Аромата му не е типичния за автобронзантите и това може би му е един от малкото плюсове.

Като цяло - не съм особено впечатлена. Харесва ми идеята да си спестя мазането с още един лосион, но май не ми харесва това, че при самото нанасяне трябва да съм супер прецизна и бърза. Цвета също не мога да кажа, че е това, което ми се иска и за разлика от лосиона на Dove има оранжева нотка.

Надявам се това ревю да ви е било интересно, а ако имате препоръки за добър автобронзант, то ще се радвам да споделите с мен :)


You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥