Душ-пяна Balea vs. душ-пяна Bilou - Ревю

by - май 20, 2019


 Здравейте, бютита!

Пожелавам ви една усмихната и много успешна нова седмица!

Днес ще ви разкажа моите впечатления и ще направя едно кратко сравнение на две пяни за душ, които можете да намерите в ДМ - пяната на Balea и сравнителното новите пяни на нашият пазар на марката Bilou.


Нека първо ви разкажа общо за двете пяни, а по-долу ще откриете мнението ми за всяка по отделно.

Душ-пяните можете да откриете в ДМ, като тази на Bilou е в травъл размер и открих в един магазин на Опълченска. Цените им са доста контрастни - тази на Balea е около 3 лева, докато пяната на Bilou мисля, че е около 8-9-10 лева в ДМ. Травъл размера, който си купих беше 2,90лв. от магазин за импортни стоки и цената там е доста под тази, на която се предлагат в ДМ.
И двата продукта имат супер сладки опаковки. 


Душ-пяната на Balea, която аз имам е с аромат на лайм и мента - много освежаваща и идеална за сутрешен душ. Освен този аромат в ДМ можете да откриете още няколко. Не съм обаче много впечатлена от силата на аромата точно на тази - малко ми е слаб. Пяната е доста гъста, едно изпомпване е достатъчно за цялото тяло. Измива добре, но не оставя аромат след себе си. Усещате го само докато нанасяте.


Bilou за мен е позната марка, защото имах възможност да пробвам техни продукти докато бях във Виена преди 2 години. Лосиона под формата на пяна, за който вече съм писала не ми допадна. 

Пяната на Bilou има същия проблем с наситеността на аромата, както и тази на Balea, който в случая е на бонбонки с аромат на горски плодове. Аромата е силен само докато се къпете, но не остава по кожата. Тази пяна обаче повече ми харесва, защото усещам, че има омекотяващо действие за кожата, самата пяна при нанасяне се усеща все едно има олио в нея, а това липсва при пяната на Balea.


И двете пяни не са лоши - имат хубави аромати, но като действие за кожата тази на Bilou определно има по-изявен ефект. Пяната на Balea е не лош бюджетен вариант, ако не сте пробвали подобен продукт до сега и съм сигурна, че и другите аромати са хубави колкото на тази, която имам, но за съжаление не се задържат дълго (както при ароматите на пяните на Rituals, например). Пяната на Bilou според мен не си заслужава високата цена и ако сте се насочили към тях ви съветвам да пробвате първо travel size опаковка, за да видите дали е вашето нещо.You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥