Taft Casual Chic Shaping Dry Spray - Ревю*

by - май 01, 2019Здравейте, момичета!

Днес ще ви разкажа на кратко впечатленията си от Taft Casual Chic Shaping Dry Spray. Покрай празниците и пътуванията ми е малко по-трудно да пускам по-дълги и подробни ревюта, за това до следващия понеделник публикациите ще са значително по-кратички. Разбира се, силно се надявам да са все така информативни за вас.

Taft Casual Chic Shaping Dry Spray е оформящ и текстуриращ сух спрей за коса, който много силно напомня на сух шампоан. Разликата тук е, че този спрей придава форма на косата освен, че я освежава видимо. 
Опаковката е много сладка и момичешка, а количеството е 150мл. Капачката е от тези, които са със заключващ механизъм. Спрея е подходящ за коса подстригана на слоеве (етажи).


Начина на нанасяне е като при сух шампоан - на суха коса, с по-кратки впръсквания, в корените и по дължините на косата. След като се нанесе леко разрошвате косата с пръсти. Не е нужно да сресвате косата, тъй като ефекта от спрея е придаване на обем и форма.

Първоначално много харесах спрея, всъщност харесвам го и сега, защото в дните когато косата ми е по-сплескана определено придава форма и обем, но внимание - много пресушава косъма. Не слепва косата като лак за коса, но прави косата суха и не особено лъскава. Подходящ е за тънка коса като моята, защото й придава плътност. За спасяване на положението и по-небрежни прически мисля, че е много подходящ. Но това изсушаване не ми харесва. 

Мнението ми за Taft Casual Chic Shaping Dry Spray е смесено - хем ми харесва, хем не и за това не мога да го препоръчам на 100%, но пък ако искате нещо по-различно от обичайния сух шампоан и сте с тънка коса и има дни, в които се чудите какво да я правите можете да му дадете шанс.

*Продукта ми е предоставен за тест.

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥