Balea Avocado & Honey 24H Pflege Face Cream - Ревю

by - юни 12, 2019


Здравейте, момичета!

Тази седмица ревюто, което подготвих за вас е посветено на Balea Avocado & Honey 24H Pflege Face Cream. Не мога да отрека, че тази серия с авокадо и мед на Balea ми привлече вниманието веднага, особено заради примамливите опаковки. Нали знаете - опаковката продава, но съдържанието е по-важно в случая.


Освен крема за лице, серията с авокадо и мед включва също шиит маска и пяна за измиване на лицето. Маската от серията е страхотна и бих я препоръчала на всеки, който търси хидратация и така желания "напомпващ" ефект. Като изключим лепкавото чувство върху кожата докато маската попие след отстраняване, мога да кажа че това е най-сполучливата маска на Balea, която съм пробвала до сега. 
Но всъщност днес главен герой е Balea Avocado & Honey 24H Pflege Face Cream. Кремът идва в стъклено бурканче и както споменах в началото - опаковката е супер сладка и цветна. Количеството е 50 мл, а цената (по спомен) беше около 5-6 лева. Продуктите на Balea можете да откриете в DM.

Съдържание:

Кремът е предназначен за суха към нормална кожа. Обогатен е с масло от авокадо и мед, плюс масло от соя, хиалуронова и млечна киселини. Въпреки това в състава присъстват няколко алергена, както и съставки, които със сигурност не са подходящи за мазна кожа и такава склонна към акне. Ето защо този крем не бих го препоръчала на тези от вас с проблемна и мазна кожа.


Balea Avocado & Honey 24H Pflege Face Cream има много приятен, сладникав аромат. Като консистенция крема е доста гъст. Обещава хидратация за сухата кожа и подхранване. Но аз имам следният проблем с този крем, който ме отказа да го използвам, особено сега в горещите дни. Разбира се, такива ревюта винаги са субективни, така че имайте предвид, че мнението ми е съобразено с моята кожа.

Кремът ми идва доста тежък, може би бил подходящ за много, ама много суха и по-зряла кожа, като допълнение към анти-ейдж грижата, или пък за студените месеци. Но при мен реално не иска да попие и остава върху кожата ми като плътен филм, който усещам тежък. Тъй като крема не попива в кожата ми, не става и за основа. Ако нанеса продукти върху него някъде по средата на деня всичко се събира и започва да се бели, подобно на "кир" ефект. Което е много неприятно като гледка и в повечето случаи води до кофти изводите, че сте нечистоплътни, а реално проблема е в крема, който е решил да си се бели, защото не може да попие.


Понеже ми харесва като аромат, а и съм сигурна, че макар и да има много тежка консистенция хидратира добре, реших да използвам този крем за лактите и коленете, там където кожата ми е по-суха. 

Въпроса е, че колкото и да ми се иска да го похваля, заради добрият замисъл, опаковка и цена, това няма как да стане, защото съм сигурна, че млади момичета със суха кожа не биха го харесали. Ако сте в по-напреднала възраст и имате нужда от нещо по-тежко като консистенция и все пак хидратиращо, то можете да го пробвате. Но като цяло не бих казала, че е нещо уау и макар цената да му е ниска не мисля, че е must дори и за проба. Маската от серията обаче я препоръчвам с две ръце.
You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥