Revlon Photoready Insta-Filter Foundation - Ревю

by - юли 31, 2019


Здравейте, красавици!

Отдавна не съм писала тук и блога ми липсва страшно много. Колкото и да планирам и следвам някакъв график в някои моменти нещата се объркват и плановете се променят. Но нека оставим моето мрънкане на страна и да видим какво съм ви подготвила днес. 
При едно от последните ми посещения в Лили имах ясната идея, че търся нов ФДТ-ен, понеже запасите ми свършиха, а и ми се пробваше нещо ново. Видях, че Revlon Photoready Insta-Filter Foundation беше намален с 50%, което автоматично го сложи в кошницата. Още повече се оказа, че е нов за нашият пазар и ми се стори доста интересен, най-вече заради вграденият апликатор. 


Revlon Photoready Insta-Filter Foundation идва в пластмасова опаковка. Има вградена гъбичка - апликатор, която така и не използвах, защото не ми е хигиенично (почистването й меко казано ще е трудно според мен), а и поглъща много от продукта (пробвах веднъж за да се убедя в това). "Изкарването" на ФДТ-ена става чрез завъртане на долната част на опаковката. Механизма не сработва от първият път и за това падна голямо въртене при първата употреба. 

Цветовете, които се предлагат не са много - по спомен около 6-7. Цената беше около 16 лева, редовната е около 27 лева. Количеството е (нестандартните) 27мл.
Моят закупих от Lilly Drogerie.


Както казах, гъбичката не я използвам. Изкарвам си желаното количество и след това с пръст нанасям на лицето. Преливам с четка и минавам с бюти блендера. 

Цвета оксидира с един тон поне, така че го имайте в предвид като избирате цвят. Моят е 210 Sand Beige - перфектен ми е за лятото, но за зимата ще ми бъде тъмен. Цвета е с жълтеникав подтон. 


Revlon Photoready Insta-Filter Foundation се прелива лесно, за мен най-удобно е нанасянето му с четка за по-естествен вид и средно покритие. Ако искам по-силно покритие го нанасям с блендер (който малко си го "похапва", защото е една идея по-течен).

 Издържлив е и не помръдва от лицето ми цял ден. Покритието му е средно, но може да се наслояван до пълно покритие без да изглежда тежко на лицето. 

Финиша му е полу-матов и кожата наистина изглежда като филтрирана след като е нанесен. В същото време не седи изкуствено и "брашняно".
Разбира се отлично с прахообразни и кремообразни продукти нанесени отгоре.
След около 4-5 часа има омазняване в Т-зоната, което туширам с пудра. Не съм забелязала да се врязва или да става на петна с времето.

В ляво - без ФДТ-ен; в дясно - с нанесен Revlon Photoready Insta-Filter Foundation

Не съм използвала другата версия на PhotoReady и за това не мога да ги сравня, но този много ми хареса, защото е страшно лек, не го усещам изобщо върху лицето си. В същото време изглажда кожата и скрива всички несъвършенства, като в същото време това, че сте с ФДТ-ен не изглежда натрапчиво. Според моите впечатления е страхотен ако ще правите снимки. 

Минус е опаковката - ако е в стандартна опаковка с дозатор за мен ще е върха. Оксидирането е минус, но при 90% от ФДТ-ените, които съм използвала се случва. Избора на цветове също като, че ли е насочен повече към хората с по-тъмен тен, а за по-светличките почти няма цветове. 
Все още не мога да кажа дали е икономичен, тъй като през опаковката не се вижда колко количество остава. Лично за мен редовната цена на продукта е неоправдано висока, колкото и да ми харесва, така  че следете за намаленията.

Ако сте на експериментаторска вълна като мен, то тогава бих ви препоръчала да пробвате Revlon Photoready Insta-Filter Foundation, особено ако търсите лек и в същото време добре покривен ФТД-ен. Само внимавайте в избора на цвят - тествайте в магазина, оставете го върху кожата за 10 минутки, разходете се и погледнете на дневна светлина дали и колко се е променил цвета. Така ще избегнете разочарованието и понякога трудното напасване на цвета след като вече сте го купили.

А аз ще се радвам да споделите с мен кой е най-покривният ФДТ-ен, който сте използвали до сега?

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥