Balea Heat Protection Spray - Ревю

by - август 08, 2019


Здравейте, момичета!

Днес ще се радвам да ви разкажа за едно страхотно бюджетно попадение от Balea - термозащитен спрей за коса Balea Heat Protection Spray. Научих за този спрей от моята приятелка Рони (нейното ревю за продукта можете да видите ТУК) и това се оказа един доста сполучлив избор. Въпреки това продукта си има и недостатък, но за него ще прочетете по-долу.


Balea Heat Protection Spray идва в пластмасова бутилка със спрей-помпа. За цена под 5 лева се сдобивате с 200мл продукт. Можете да го откриете в ДМ.

Състав:


По отношение на състава наличието на алкохол ме притеснява леко, тъй като наличието му води до изсушаване на косъма. Имах притеснения доста дълго време докато го тествах, но не съм видяла пресушаване в последните около 2 месеца, от както използвам спрея всъщност.
Все пак по-сигурна щях да съм ако този алкохол е някъде към края на състава или съвсем да го няма. 


Balea Heat Protection Spray основно се използва като термозащита - предпазва косата от топлината от преси, сешоари и маши. Впръсква се в косата докато е още мокра на разстояние от около 15 см, преди сушене например. Използвам го и на суха коса, преди пресата, като впръсквам само по дължините. Диапазона на този спрей е до 220 градуса.
Помпичката е много удобна, има и заключващ механизъм, който не позволява да изтече продукт в багажа ви например. Спреят има аромат, но не мога да кажа, че ми е от най-любимите, но бързо изчезва след впръскване. 

Според моите впечатления Balea Heat Protection Spray има ефект върху косата ми, тъй като съм от хората, които използват сешоар и преса редовно. Косата ми е тънка и без термозащита рискувам да остана с два косъма. Направи ми впечатление, че когато използвам този спрей, косата ми става по-гладка, не се наелектризира, няма пресушаване след пресата и сешоара. Спреят не утежнява и омазнява допълнително косъма, което е голям плюс.

В дългосрочен план обаче не бих заложила само на него. Определено ми трябва продукт, който освен да предпазва и да хидратира косата ми, подобно на спрея на K-Time, за който можете да прочетете ТУК.  
В момента използвам двата продукта заедно - термозащита преди пресата и след това спреят на K-time за омекотяване и по-лесно оформяне на косата.

Дали бих препоръчала Balea Heat Protection Spray? 
Бих, но с малки опасения за наличието на алкохол при това в началото на състава на спрея. Единствено това би ме накарало да не определя този спрей като топ попадение. Но пък четох доста позитивни коментари от момичета, които го използват редовно, за това ако сте му хвърлили око - пробвайте го. Бюджетен е и си върши работата.

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥