Bell HYPOAllergenic Fresh Blush & Fresh Glow - Ревю*

by - август 12, 2019


Здравейте, момичета!

В този изключително горещ ден реших да ви разкажа за няколко нови продукта от Bell Cosmetics, които получих съвсем скоро, тествах цяла седмица и нямам търпение да ви споделя впечатленията си. 
Не съм особен привърженик на ружовете и даже често ги подминавам. Не, че не ми харесва как изглеждат включени в грима, просто рядко се харесвам с руж върху скулите.
Но днес ще ви разказвам точно за ружове - Bell HYPOAllergenic Fresh Blush, както и за един страхотен хайлайтър за лице и тяло също от хипоалергенната серия на Bell - Fresh Glow.


Ако следите блога ми знаете, че до сега съм тествала доста продукти от  HYPOAllergenic серията на Bell. Хубавото на продуктите от тази серия е, че са подходящи за чувствителна кожа, хипоалергенни са и не предизивкват раздразнения.


Понеже често получавам въпроси в Инстаграм къде могат да се намерят продуктите на Bell - аз съм ги засичала в дрогерии Be Fit, както и в някои по-малки магазинчета за козметика. Отделно ги има и в някои онлайн магазини (като store.bg например).

Наистина марката не се открива лесно, но продуктите наистина са много интересни, качествени и бюджетни, така че си заслужават търсенето.
Цената на ружовете е 8.50 лв, а хайлайтъра се предлага за 8.70лв. (в store.bg). Количеството и на трите продукта е 4.8гр.


Опаковките са пластмасови и стабилни, затварят се плътно и се надявам да издържат дълго. Освен това са доста компактни и даже размера им малко ме учуди, но са много удобни за пътуване.


Bell HYPOAllergenic Fresh Glow е хайлайтър, който може да се използва върху кожата на лицето и тялото. Цветът, който имам е 01 On the moon и е много красив, особено на живо. В опаковката изглежда като златист или шампанско, но нанесен върху кожата се виждат много частички, които се преливат и цвета е златисто-розов. Като казах частички - този има склонност да "пуска" по-едри такива, но въпреки това продължава да си изглежда прекрасно. Блясъкът му не е ултра заслепяващ, но ясно се вижда, че има хайлайтър, особено на слънце. 
 На суотч трудно хванах цвета и блясъка му. Обаче в комбинация с ружовете, които ще видите по-долу се получава страхотна преливка и естествен блясък.


Цвета е подходящ и за подчертаване на тена на тялото нанесен върху ключицата, раменете, деколтето и краката например.

Хайлайтъра, както и ружовете леко се разпрашват, но не е нещо фрапантно. Имат по-скоро мазнееща текстура, не са сухи и не подчертават сухите участъци.


Bell HYPOAllergenic Fresh Blush 01 Golden Peach е първият от двата предлагани цвята ружове.

Цвета отговаря точно на името си - прасковен със златист блясък. И двата ружа не са матови, а по-скоро оставят лек бляскав воал след себе си - идеални за лятото и подчертаване на тена. Особено този цвят според мен е перфектният избор за летните дни.


И двата ружа са много добре пигментирани и е желателно да работите с лека ръка с тях. 
Както казах има леко разпрашване при взимане на продукта с четка. Преливането им обаче е магия - много лесно и се сливат чудесно с кожата.


Другият цвят, който имам е 02 Frozen Rose. Една идея в по-студената гама е, но е много нежен като цвят. Отново има лек блясък, но не е натрапчиво "лъскав". Нанесен върху лицето придава много свеж вид на кожата.


Цветовете и на ружовете, и на хайлайтъра ми паснаха веднага и за това ги тествах всекидневно в рамките на цяла седмица за да видя как се държат в жегите и колко са издържливи.

От ляво на дясно: 02 Frozen Rose, 01 Gold Peach; 01 On the moon

Не останах разочарована, защото не помръднаха цял ден. Не бяха избледнели, хайлайтъра си беше на място, все така сияен. Нямаше петна и сухи участъци, цветовете бяха все така интензивни.


Едно от любимите ми неща е да тествам грим продукти, някак си даже са ми доста по-интересни от бялата козметика, но често и там разочарованията са големи. Е, този път пък бях наистина впечатлена от тези ружове и хайлайтъра Bell HYPOAllergenic Fresh Blush & Fresh Glow. 
Бих ги препоръчала с две ръце, особено ружовете - страхотни са! Хайлайтъра също е много хубав, но ако търсите много, много силен ефект и хайлайт с мнооогоо силен блясък този няма да ви бъде достатъчен.

*Продуктите ми бяха предоставени от PR.

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥