Nivea Sun UV Face Shine Control SPF50 - Ревю*

by - август 20, 2019


Здравейте, момичета!

Вече сме към края на лятото (въпреки, че за мен и септември си е лято) и все още се срещат голи крачета и силно слънце. Днес ще ви разкажа за слънцезащитният крем за лице, на който залагах през изминалите топли месеци - Nivea Sun UV Face Shine Control SPF50.


Nivea Sun UV Face Shine Control SPF50 е предназначен за мазна и смесена кожа. Моята определено не е такава, но крема според мен е подходящ и за нормална кожа. Няма лепкаво усещане и така неприятния бял филм, който се получава от други подобни продукти при досег с вода. Можете да го откриете в дрогериите и аптеките. Цената му е около 10 лева.
Крема има много лека текстура, не се усеща тежък, плътен или мазен. Попива бързо в кожата, няма някакъв натрапчив аромат и най-важното - не оставя следи след себе си. Снабден е с фактор 50, покрива защитата от UV/UVB лъчи и за мен е идеалното решение, тъй като много внимавам с кожата си лятото, още повече след като включих киселини в рутината си.
Друг плюс на този крем е, че кожата не изглежда лъскава след като е нанесен, даже има матиращ ефект.


Определено виждам, че има нещо като матиране след като го нанеса. Добре се разбира с грима ми - не променя по никакъв начин цвета и издържливостта на ФДТ-ена. 
През деня в градски условия няма как да го подменям на всеки 2 часа, но не забравяйте, че ако сте на плаж или море е препоръчително да го правите, защото от водата и изпотяването крема изчезва от лицето и съответно кожата ви става уязвима.


Лично за мен Nivea Sun UV Face Shine Control SPF50 ми е абсолютно достатъчен и това лято използвам основно него за да пазя лицето си от слънчевите лъчи. Не съм видяла негативен ефект върху кожата ми, не е имало раздразнения или пъпки и запушени пори. 

За мен е изключително важно освен високият фактор и сигурността, която ми осигурява един такъв крем, че кожата ми няма да изгори или да пострада по някакъв начин, да се разбира добре и с ФДТ-ен или прахообразни продукти, а този крем се разбира чудесно и с двете. Разбира се, на плажа грим не нося, да не си помислите, че слагам ФДТ-ен преди да отида на плаж :D Но нося този крем всекидневно и в градска среда, защото слънцето не грее само край морето. Освен това се радвам, че контролира лъщенето на кожата и лек като формула, без да оставя бели следи и попива достатъчно бързо.

А вие на какви продукти залагате през лятото?
*Продуктът ми е предоставен от PR.You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥