Wet n Wild Coloricon Rose In The Air Palette - Ревю

by - август 05, 2019


 Здравейте, момичета!

Започвам седмицата с пожелание за цветни и слънчеви дни! И понеже съм на цветна вълна какво по-подходящо от това да ви разкажа за една палитра, която имах късмета да си спечеля от една игра в Инстаграм, а и исках от толкова  дълго време - Wet n Wild Coloricon Rose In The Air Palette. Гледам тези палитри в последната една година и всички ревюта бяха изключително положителни. Всъщност тези палитри са римейк на палитрите Coloricon на Wet n Wild, които се славят с отлично качество и достъпна цена. Тъй като имам една от старите палитри мога да потвърдя - Wet n Wild са запазили качеството на сенките, а цената отново е повече от прекрасна.


Wet n Wild Coloricon Rose In The Air Palette можете да откриете в Beauty Bay със сигурност, както и останалите палитри от серията (мисля, че са 2 или 3). В България не съм сигурна дали се предлагат, но едно пиленце ми подсказа, че продукти на марката могат да се открият в Parfimo. Цената е около 10 лева в чуждестранните сайтове. 


Сенките са поместени в пластмасова палитра, която макар и да изглежда евтино, е доста стабилна и би издържала без проблем пътешествия, освен това е и компактна - събира се в дланта ми. Всяка сянка е с количество от 8.5гр. На гърба на опаковката има предложения как можете да използвате сенките, за да постигнете завършен грим на очите. Като текстура сенките са страхотни, не са сухи, по-скоро мазнеят при допир, с изключение на ярко-розовият цвят, който е по-сух. Прашливи са, пускат много пигмент и за това е добре да се работи с по-лека ръка с тях. Не е нужно да "заравяте" четката в цветовете, защото определено ще ви е по-трудно да ги бленднете. Според мен най-добрият начин да се работи с тях е чрез наслояване. Въпреки разпрашването при взимане на цвят, сенките не се ронят под очите при нанасяне.


Wet n Wild Coloricon Rose In The Air Palette се води двойник на така популярната палитра на Anastasia Berely Hills Modern Renaissance и ако потърсите в нета ще видите, че голяма част от цветовете наистина са идентични.

Както казах, цветовете в тази палитра са много добре пигментирани. 
Единственият проблемен цвят е розовият, който при нанасяне не може да се блендне добре, стои "на дупки" и трябва малко повече напластяване докато се прояви на клепача. Останалите цветове се преливат много лесно. За жалост на суотча не излезе добре блестящият цвят, подобен на шампанско, но мога да ви кажа, че е страхотен. Също съм много впечатлена от двата цвята за преливане (transition), които са страшно силно пигментирани. 

В палитрата има както топли, така и студени цветове, така че спокойно можете да експериментирате и да постигнете доста различни визии само с една палитра. За мен цветовете са абсолютно достатъчни за постигането на цялостен грим само с една палитра.

Цветовете не помръдват цял ден от клепача ми, няма избледняване или прозиране. Под тях използвам коректор за изравняване на клепача.


А на горната снимка можете да видите един грим, направен изцяло с тази палитра. 

Ако има някои от вас, които се чудят дали да си поръчат тази палитра - мога да ви кажа, че ще останете много приятно изненадани и няма смисъл да се чудите. Палитрата е наистина жестока, разбирам вече защо почти не могат да се открият негативни коментари за Wet n Wild Coloricon Rose In The Air Palette. 

Пигментирана, лесна за използване, достъпна като цена, тази палитра си заслужава всички суперлативи. И вече е една от всекидневните ми палитри, с която нямам търпение да експериментирам още. А вие можете да последвате профила ми в Инстаграм - @makeup.by.zori за още снимки на този грим, както и да следите за още бъдещи визии с тази палитра.You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥