Balea Teint Autobronze Concentrate - Ревю

by - септември 18, 2019


Здравейте, красавици!

Както вече се вижда и усеща лятото бавно, но славно си отива. Ако сте като мен и ви е трудно да преглътнете факта, че тена ви скоро ще избледнее вероятно търсите варианти да го задържите за по-дълго. Е, от Balea са се погрижили и имат доста приличен асортимент от бюджетни автобронзиращи продукти. Вече съм писала за спреят им за тяло, като ревюто можете да видите тук, а днес ще ви запозная с Balea Teint Autobronze Concentrate - автобронзиращ концентрат.Balea Teint Autobronze Concentarte може да се използва като го смесите с крема за лице. Може да го смесите и с лосион за тяло и по този начин получавате един продукт, който да се прилага за цялото тяло, което си е супер попадение, тъй като спестявате от един продукт.

Състав:

Balea Teint Autobronze Concentarte идва в стъклена и компактна опаковка с капкомер и количество от 30 мл. Можете да го намерите в ДМ, а цената беше около 5 лева.


Не съм доловила до сега гадния аромат, който всички мразим в автобронзантите. 
Опаковката е компактна и удобна. Капкомера в случая е доста полезен, защото с него мога лесно да си дозирам необходимото количество продукт.


Използвам го за лице като смесвам 3-4 капки от концентрата с крем за лице. Ако използвате гелообразен крем за лице имайте предвид, че можете да станете на петна, според мен е добре да се използва с по-плътни кремове. 
Ако искате по-силен ефект, то можете да увеличите капките.
За тяло смесвам малко повече капки с лосиона за тяло.


Като ефект - върху лицето се проявява още след първото нанасяне. Цвета клони към оранжевеещ, но ако не прекалявате ще придаде на кожата ви така желаният ефект на "целуната от слънцето" кожа. Имайте предвид, че ефекта от този концентрата не е много траен, най-малкото поради факта, че вечер лицето се почиства, или поне аз доста държа на доброто почистване и няма как ефекта да се задържи за повече, ето защо го подновявам всяка вечер. 
При тялото ефекта е по-слаб, но пък не става на петна и цвета може да се напластява докато постигнете желаният тен. Отново се отмива лесно след баня.

Ако трябва да обобщя - Balea Teint Autobronze Concentrate е не лош продукт, който обаче трябва да нанасяте всекидневно до постигане на желания резултат и за поддържане на тена. Няма неприятна миризма, не се получават петна (освен в случаите, когато го смесвате с по-течни формули може да се получат неравномерни участъци). Кожата ми не е реагирала негативно до сега към продукта и със сигурност през есента често ще посягам към него.
You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥