Diadermine Gel Micellar Let's Talk Pure - Ревю

by - октомври 21, 2019


Здравейте, момичета!

С огромно нетърпение в днешния пост ще ви разкажа за едно попадение, което открих по време на почивката ни в Гърция. Докато пазарувахме хранителни продукти реших да хвърля око и на козметиката и останах приятно изненадана, когато видях на рафтовете марката Diadermine, която следя от известно време и много ми се искаше да пробвам.
Всъщност марката е дъщерна на Schwarzkopf и за сега не мога да я открия у нас (освен в Notino). 


За тест взех мицеларен гел за почистване на лицето - Diadermine Gel Micellar Let's Talk Pure, като се предлагаха два варианта - за чувствителна и за мазна към смесена кожа. Избрах втория вариант, тъй като идеята беше гела да използва мъжката част, но в последствие остана само за мен. Хубавото е, че не съдържа минерални масла, без сулфати, парабени и оцветители. Цената му беше окооло 5 евро, а количеството е 150 мл.


Тъй като гела залага на мицеларна технология за почистване, то от него очаквах да се справя добре и с грима. Оказа се, че върши добра работа, само спиралата му се опъва. В тази връзка - не е много ок да попада в очите, тъй като люти за това и спрях с опитите да махам грима от очите с него. Понеже е предназначен за мазна към комбинирана кожа мислех, че ще е доста пресушаващ, но всъщност сбърках. Не е агресивен към моята кожа, но все пак наистина смятам. че би се харесал повече на хора с мазна кожа (половинката много го хареса, а той е с точно такава). Няма специфичен аромат, прави лека, но не обилна пяна. Използвах го само вечер, нанесен по стандартния начин - на влажна кожа с леки движения и след това изплаквам.


Определено марката и този гел ми харесаха. Бих пробвала още продукти на Diadermine, като скоро ще ви разкажа и за нощната им хидратираща маска. Специално този гел бих препоръчалана момичета с мазна кожа, ако го видите някъде или имате път към Гърция (или Германия), пробвайте го, мисля че доста ще ви хареса.
А ако случайно срещнете Diadermine в България, не забравяйте да ми пишете :)You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥