Yves Rocher Repair Shampoo & Balm Mask - Ревю

by - ноември 06, 2019


Здравейте, момичета!

Преди време в Инстаграм ви бях споделила за кампанията на Yves Rocher, в която съвсем безплатно бяха предоставени мостри на новите им продукти за коса. Това ми даде възможността да пробвам Yves Rocher Repair Shampoo & Balm Mask - шампоана и маската-балсам от възстановяващата им серия. Подложих ги на сериозен тест като ги взех с мен на морето, а там винаги косата ми става на слама. Дали успяха да я укротят и запазят?


Продуктите, които тествах са в травъл размер от 50 и 30 мл. и ми стигнаха за около 10 измивания на косата, като маската е доста икономична. И двата продукта имат сходен и много приятен аромат. 
Пълноразмерните продукти на марката можете да откриете в магазините им, Лили и онлайн. Цените са достъпни - около 7-8 лева, а от серията можете още да откриете балсам за коса.


Шампоан-балсамът e без сулфати, обогатен със сок от Агаве, който стимулира микроциркулацията на склапа и масло от жожоба, което е богато на Омега 6 и 9 мастни киселини. Тези съставки спомагат за хидратацията и заздравяването на косата.⁠
.⁠

Съдържание:


Шампоана измива добре косата, но не я "премива" до скърцане. Прави добра пяна и не изсушава дължините. Косата след него е по-лесна за сресване и оформяне, определено спаси положението на морето и косата ми не беше като кошница след душа.


Възстановяващата 2 в 1 балсам-маска е обогатена също с масло от жожоба и био сок от Агаве. Не съдържа силикони и е веган. Използва се по два начина - на суха коса като маска за 10 минути или след измиване на косата като балсам за 3 минути. И в двата случая трябва да се изплакне.⁠

Съдържание:


Балсам-маската като консистенция е гъстичка и ме притесни, че ще утежни косата ми, както и стана първия път, когато прекалих с количеството. Използвах я и като балсам, и като маска, като ми идва тежка като балсам. Като маска преди измиването е ок, косата ми е по-загладена и разресването става по-лесно. Ако косата ви е много суха със сигурност би ви харесала тази маска, както моята я заобича през лятото. Много е икономична освен това, необходимо е наистина малко количество и ефекта се усеща веднага. За възстановяване на много изтощена коса обаче не очаквайте чудеса.
Серията ми хареса, защото в комбинация двата продукта помагат косата ми да се оформя и сресва по-лесно, като я приглаждат. От към възстановяване мисля, че не са достатъчни. 
You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥