Hit or Miss от Essence - My Skin Perfector Tinted Primer & Bye Bye Panda Eyes Mascara

by - юни 17, 2020


Здравейте, момичетa

Днес ще ви разкажа на кратко за впечатленията си от два сравнително нови продукта на Еssence - спиралата Bye Bye Panda Eyes Mascara и оцветената база My Skin Perfector Tinted Primer. Дали си заслужават или не, ако ви е интересно да научите повече за тях продължавайте да четете...
 

Essence Bye Bye Panda Eyes Mascara

Бях в търсене на нова спирала и се бях спряла на една друга, която се предлага от марката, но тази ме спечели най-вече с това, че обещава да не се размазва. Напоследък имам голям проблем със спиралите - всички, на които попадат стоят чудесно върху миглите ми, но след 2-3 часа започват да се размазват жестоко под очите. Ето защо се спрях на Essence Bye Bye Panda Eyes Mascara.Product: Essence Bye Bye Panda Eyes Mascara

Четката на спиралата е стандартна, по описание освен липса на размазване, обещава обем и подчертаване на миглите. 
Нека започна от това, че четката е удобна, разделя добре миглите, туша е наситен и съответно добре подчертава миглите, но за обем и дума не може да става. Реално на моите миггли тази спирала нямаше никакъв видим ефект освен потъмняване на цвета им. 
Не бих я взела отново, би се харесала на момичета с гъсти и дълги мигли, които търсят подчертаване без слепване и без размазване, но на моите тънки, къси миглички нямаше желаният ефект.  

Product: Essence My Skin Perfector Tinted Primer


Essence My Skin Perfector Tinted Primer

Докато за спиралата бях тръгнала с ясна идея какво търся, праймъра на Essence попадна случайно в полезрението ми. Не бях виждала оцветения им праймър, който между другото по спомен се предлага в 3 цвята, моят е най-светлия 10 Light Beige. Сигурна съм, че съм гледала ревюта в Youtube и реших да я взема, макар че нямам нужда от нея и рядко посягам към праймър като цяло. 

 
Product: Essence My Skin Perfector Tinted Primer

Останах доста приятно изненадана от праймъра, най-вече заради текстурата. Подобно на мус като усещане, разнася се супер лесно върху кожата. Това е един от най-леките продукти, които съм използвала някога, все едно изчезва от кожата след като се нанесе. Много слабо оцветява кожата, успява да скрие леко петънца и да изравни тена, прави страшно гладка кожата и готова за нанасяне на грим. И като казах грим - върху този праймър ФДТ-ена поне при мен изглежда в пъти по-добре. Освен това праймъра има лек матиращ ефект. Не съм забелязала дали увеличава дълготрайността на грима, но определено оптимизира нанасянето и крайния ефект. 
 
Много съм доволна точно от този си избор на праймър, който беше наистина на сляпо, но пък си заслужаваше. Със сигурност ще продължа да го използвам и купувам.
You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥