Nivea Naturally Good Day & Night Creams - Ревю*

by - юни 23, 2020


Здравейте, момичета!

Тези дни съм на вълна "бяла козметика" и продукти за лице и за това искам да ви разкажа какви са впечатленията ми от новата серия на Nivea Naturally Good. Преди време от марката ми изпратиха за тест дневния и нощния им крем от серията и с голям интерес започнах да ги използвам. 

Products: Nivea Naturally Good Day & Night Creams

С какво е по-различна новата серия на Nivea Naturally Good? Както и самото име подсказва, продуктите са базирани на съставки с естествен произход, които запълват 99% от състава на двата крема. Опаковките на продуктите са изработени от рециклируем материал.
Дневният крем е насочен към хидратация на кожата, благодарение на алое верата в състава, а нощният крем подхранва кожата чрез действието на арганово масло.

Products: Nivea Naturally Good Day & Night Creams

Nivea Naturally Good Organic Aloe Vera Day Cream

Дневният крем, както казах по-горе залага на съдържанието на алое вера като хидратираща съставка, освен това освежава кожата, което е и един от любимите ми ефекти на алое вера особено през лятото. Освен алое вера, в състава влиза и масло от жожоба (което обожавам да използвам и самостоятелно), бадемово масло и масло от шии.
Като консистенция крема е по-скоро течен, не е плътен и мазен, което го прави подходящ и за лятото, но само за сухи кожи. Лично според мен ако сте с по-мазна кожа или си падате по гелообразни кремове, този може да ви се стори малко тежък.
Попива бързо в кожата, не прави кир ефект, не оставя мазни следи и е подходящ като основа под грима. При нанасяне се усеща лек и приятен охлаждаш ефект.

Nivea Naturally Good Organic Argan Oil Night Cream

Нощният крем има подобна консистенция като дневния, като поне аз го усещам една идея по-плътен. Обогатен е с арганово масло, което подхранва кожата през нощта. За разлика от дневния крем, този попива по-бавно при мен и оставя лек филм след себе си. Много, ама много ми напомня на нощната маска за лице с Q10 като усещане. След като попие продължавам да го усещам върху кожата си, което не ми допада. Но пък се разбира добре с останалите продукти, които използвам.


Личното ми мнение за двата продукта е малко противоречиво. След повече от месец ползване знам, че дневния крем ми хареса като ефект и хидратация. Приятен като консистенция, добре се разбира с грим и други продукти, пък и си изпълнява ролята като освежава и овлажнява. Един не лош вариант за лятото.

Относно нощния крем не мога да кажа, че имаше кой знае какъв уау ефект върху кожата ми и в интерес на истината на пазара в момента могат да се открият и по-добри нощни кремове на същата цена. Реално напоследък рядко посягам към кремове за лице, залагам на серуми и масла и може би това е една от причините да не мога да съм категорична дали ми харесва, някак си отвикнах от тези по-плътни кремове, каквито обикновено са нощните. Но пък майка ми му се зарадва.

Products: Nivea Naturally Good Day & Night Creams

И за финал - ако търсите или сте любопитни от новата серия на Nivea, то тогава пробвайте дневния крем, нощния според мен няма да ви впечатли особено. Като цяло идеята на тази серия не е никак лоша, особено факта, че от марката искат да имат 100 % прозрачност за съставите, където според мен има още какво да се желае (можете да видите състава и на двата крема в официалния сайт на Nivea Bulgaria). *Продуктите са ми е предоставени от PR.

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥