Wooden Spoon Chocolate Fever Organic Body Butter - Ревю

by - юли 02, 2020


Здравейте, красавици!

Вече сме в разгра на сезона - тен, пясък и море. При мен лятото често е съпроводено със суха кожа на тялото, ето защо се опитвам да открия максимално добрия продукт, който да я хидратира и да я омекоти. Преди време в ръцете ми отново попадна кутията GoodBox, в която открих маслото за тяло Chocolate Fever на българската марка Wooden Spoon. От тогава до днес това е един от най-любимите ми продукти за тяло. Ако ви  е интересно да научите повече за него не спирайте да четете...

Product: Wooden Spoon Chocolate Fever Organic Body Butter

На първо място ме спечели опаковката - ретеро дизайн, метална, но в същото време много лека и удобна за път. Количеството е 100 мл, които съм сигурна, че ще ми стигнат за доста дълго време. Маслото има 100 % натурален състав, а 98% от съставките са биосертифицирани, а също така не съдържа синтетични съставки, алкохол, вода и петролни деривати. 
Маслото за тяло може да се използва и за ръце, особено много сухите и напукани съм сигурна, че ще го харесат много. Продукта се базира на какаово и кокосово масло и масло от карите - трите съставки, които действат великолепно на кожата, подхранват я, омекотяват я и я правят еластична. Особено голям фен съм на какаовото масло през лятото, понякога го използвам и за тен, задължително със слънцезащита отгоре обаче.

Product: Wooden Spoon Chocolate Fever Organic Body Butter

Както повечето масла, и това през лятото се втечнява. В студените дни стоеше твърдо в опаковката и ми беше малко трудно загребването и нанасянето (трябваше да го затопля в ръката си преди нанасяне). Обаче с повишаване а градусите придоби една много приятна "маслена" текстура и нанасянето става с лекота.

Product: Wooden Spoon Chocolate Fever Organic Body Butter

Аромата има ли смисъл да ви казвам, че е божествен - силен, но в никакъв случай изкуствен, на какао и поякога ми идва да си изям пръстите.

Product: Wooden Spoon Chocolate Fever Organic Body Butter

След нанасяне маслото попива почти мигновенно и ми напомня като усещане на сухо олио (подобно на това на Nuxe). 
Не е прекалено тежко, почти не го усещам по кожата си след нанасяне, което си е голям плюс, особено лятото.


Product: Wooden Spoon Chocolate Fever Organic Body Butter

Като ефект - доволна съм, защото омекотява кожата на тялото ми. В последно време има обаче една зона, с която трудно се справя за това и добавям малко бадемово масло към картинката. 
Поредният добър български продукт, на който попадам - всичко в него е балансирано, няма нищо излишно и в същото време изпълнява всичко, което е обещано - подхранване, омекотяване и еластичност.You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥