Youth Lab Daily Cleanser - Ревю

by - август 06, 2020


Здравейте, прекрасни!

Днес ще четете едно импулсивно написано ревю, но няма как да се сдържа и да не ви разкажа за Youth Lab Daily Cleanser. При мен този почистващ гел попадна чрез кутията Bellebox за юни и не мога да му се нарадвам.
Youth Lab Daily Cleanser

Youth Lab Daily Cleanser е почистващ гел за нормална до суха кожа. Размера, който имам е 30 мл., като се предлага и в разфасовка от 100 и 200 мл. Марката Youth Lab е гръцка и предлага много интерсни продукти, можете да разгледате сайта им. В  България открих марката в Apteka Promahon. Цената на гела в опаковка от 200 мл е 21 лв.Според описанието Youth Lab Daily Cleanser е подходящ дори за чувствителна кожа. Спомага за почистване на кожата, без да я пресушава, не запушва порите, оставя кожата свежа и хидратирана. В съства има екстракт от маслинови листа и аминокиселини и няма сулфати.


Първото, което усетих беше аромата - деликатен и много приятен. При досег с вода гела се разпенва и прави доста обилна пяна. Реално е много икономичен и много малко количество се справя с цялото лице. За месец съм изхабила малко над половината опаковка от 30 мл., а го използвам всяка вечер.

Гела не оставя чувство на опъване и сухота след измиване. Не люти на очите, кожата ми не е реагирала негативно. Не може обаче добре да се справи със спиралата.
Като цяло усешането след него е за добре почистена кожа. Не съм усетила да има хидратиращ ефект, но кожата изглежда доста свежа.
Youth Lab Daily Cleanser е чудесно попадение, което имах възможност да пробвам и да преценя дали е моето нещо. Определено е, ще го поръчам и в голяма разфасовка. Харесва ми усещането за чистота след него и това, че е икономичен. Макар и да прави обилна пяна, не изсуши кожата ми и даже бих казала, че е доста лекичък. За суха/нормална кожа мисля, че е много удачен избор. Между другото за първи път от много време нямам нужда да правя двойно почистване или да минавам с мицеларна вода след измиване освен в зоната около очите заради спиралата.


You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥